...
×

Verdens nummer 1!

Padel tennis

Verdens nummer 1!

Hvem er han?

En ny ung spiller ved navn Arturo Coello, har indtaget tronen som verden nummer 1! Efter 4 år hvor Juan Lebron har lagt overlegent på tronen, har den unge 21 årige spiller overtaget.

Efter at have imponeret med en fejlfri præstation på junior touren, besluttede Arturo sig for at træde ind i verdenen af World Padel Tour i 2019, en ung alder af blot 17 år. Med sin imponerende forhåndsslag blev han en umiddelbar trussel og kvalificerede sig til hovedturneringen både ved Marbella Master og Valladolid Master i sin debut på touren.

Det næste år begyndte Arturo at udfolde sit talent på det 20×10 padelkort og blev en frygtet konkurrent, især i kvartfinalerne i turneringer som Estrella Damm Open, Valencia Open, Barcelona Master og Menorca Open, samt andre. Hans imponerende præstationer på banen blev belønnet ved årets afslutning, hvor han blev udnævnt som Årets Nykommer i Padel Spain ved World Padel Awards 2020.

Ranglisten

I 2021 skød hans rangering i vejret, og han afsluttede året som nr. 15 på herretouren, hvilket sikrede ham en kvalifikation til Master Final. Året 2022 blev en milepæl for Arturo, hvor han triumferede i tre turneringer: Miami, hvor han blev den yngste spiller nogensinde til at vinde en WPT-turnering, samt sejre i Amsterdam og Madrid Master. Disse sejre cementerede hans position som en kommende stjerne inden for sporten.

Men det var i 2023, at Arturo for alvor kom til sin ret med en imponerende række titler i begyndelsen af året, herunder sejre i Abu Dhabi, La Rioja (Argentina), Chile, Paraguay og Granada. Hans vej mod legendarisk status er kun lige begyndt, og han er blot 20 år gammel! Arturo er uden tvivl spilleren fra fremtiden, der allerede har fanget alles opmærksomhed med sit fremragende spil og brugen af Delta Pro-ketcheren. Vi kan ikke vente med at følge hans spændende karriere og se, hvordan han fortsat vil dominere verdenen af padel.

1 kommentar

comments user
A WordPress Commenter

Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.

Send kommentar

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.