...
×

Padel sporten

Padel tennis

Padel sporten

Den nye unikke og spænende sport for alle!

Padel tennis

“Oplev padel tennis – en fortryllende fusion af fart, taktik og socialt samvær! Glem alt om de traditionelle sportsgrene, for padel tennis bringer en helt ny dimension til banen. Med sine kompakte baner og glasvægge bliver spillet en visuel fest, hvor bolden reflekteres i et ballet af strategi og snedige slag. Uanset om du er en garvet atlet eller blot ønsker sjov motion, er padel tennis den ultimative sport, der forener venner og familie. Træd ind på banen, mærk adrenalinen pumpe, og lad padel tennisens magi udfolde sig!”
  1. Banen: Padel tennis spilles normalt på en indendørs eller udendørs bane, der er mindre end en tennisbane. Banen er omgivet af glasvægge og hegn. Banen er opdelt i to halvdele af et net, og der er en serviceboks på hver side.
  2. Bolden: Bolden ligner en tennisbold, men den er lidt mindre og har mindre tryk. Dette gør bolden mere velegnet til spillet på den mindre bane.
  3. Hold: Padel tennis spilles normalt som double, det vil sige to spillere på hver side af nettet.
  4. Serven: Serven udføres fra den ene serviceboks og skal være underhåndsserv. Bolden skal ramme gulvet i serverens banehalvdel og derefter hoppe over nettet til modstandernes banehalvdel. Bolden må ikke ramme væggen på serverens side inden den hopper over nettet.
  5. Double bounce-reglen: Efter serven skal bolden hoppe én gang på serverens banehalvdel og derefter én gang på modstandernes banehalvdel, før spillerne kan slå til bolden uden at skulle lade den hoppe igen.
  6. Glasset: Glasset kan bruges som en del af spillet. Bolden kan spilles mod glasset for at ændre retning og vildlede modstanderne.
  7. Volleys: Spillerne kan vælge at slå bolden i volley (uden at lade den hoppe) efter den første serve. Dette giver spillet en hurtigere og mere dynamisk karakter.
  8. Scoring: Padel tennis bruger normalt samme pointsystem som tennis (15, 30, 40 og game). Hvis begge hold har 40 point, spilles der “deuce”, og holdet, der vinder to point i træk, vinder gamet. En kamp kan spilles bedst af tre sæt.
  9. Let: Hvis bolden rammer en del af banen, som ikke er i spil, eller hvis der opstår en uventet forstyrrelse, kan spillet erklæres for “let”, og pointet spilles om.

Disse regler giver dig en grundlæggende forståelse af, hvordan padel tennis spilles. Der er naturligvis flere detaljer og strategiske aspekter, der kan udforskes, når du begynder at spille og blive fortrolig med spillet.

Læs nærmere omkring hvad padel egentlig er.

Send kommentar

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.